CESAR PIZZA - SNACK GENT

CESAR PIZZA - SNACK GENT Gewoon de beste van Gent!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 3614 beoordelingen
4 aug 2021 om 17:35 Terug zeer lekker en warm , snelle service
3 aug 2021 om 21:49 Lekker eten Maar heeft bijna 70 minuten geduurd voor de levering
3 aug 2021 om 21:16 Schotel besteld maar helaas geen en een pide gekregen in de plaats maar zonder groenten en hard doorbakken beton bl
3 aug 2021 om 20:45 Heeft zeker 1u30 geduurd voordat onze bestelling er was
3 aug 2021 om 19:47 Heeft 90 min bij ons geduurd, dit vind ik wel wat lang. Gelukkig was het eten wel lekker en warm
3 aug 2021 om 19:10 Na 1u25 ons eten gekregen. Zak was gescheurd en frietjes waren slap&koud. Pizza’s waren heel zoutig? Broodjes waren niet goed afgedekt.
3 aug 2021 om 14:18 Het duurde 90 min en een telefoontje vooraleer hij afgeleverd werd. Toen ik de doos opendeed .....slechter heb ik nog nooit gezien. Er zat een samengefrommeld hoopje pizza in. Een pizza met een slappe bodem op zijn zijkant houden en je krjgt rommel
2 aug 2021 om 22:17 ik ben zeer kwaad besteld eten en nooit gezien .ik belde maar niemand pakte op 15E betaald kok naar googel review en zijnde ze sluiten om 22U HOE KON IK DAN NOG BETSELLEN BIJ DIT RESTAURANT!!!!!!!!!!!!!!!!
2 aug 2021 om 19:53 Ik had aangeduid dat ik ging betalen met 20 euro maar degene die het eten kwamen brengen hadden geen wisselgeld bij. DUs ik heb geen 2 euro terug gekregen.
2 aug 2021 om 19:19 Zeer tevreden zoals altijd. Eten warm en lekker berijd. Begrijp het niet dat mensen een slechte beoordeling geven. Heb nog nooit slecht eten ontvangen. Voor me de beste van Gent. 10/10 En super vriendelijk personeel die het eten bezorgd. Top Top Top
1 aug 2021 om 22:35 Mag warmer zijn...weinig smaak....deeg slap....meer verwacht van een pizzeria van jarenlange ervaring
1 aug 2021 om 19:46 Kip niet lekker, aangebrand. Wachttijd 1,5u