CESAR PIZZA - SNACK GENT

CESAR PIZZA - SNACK GENT Gewoon de beste van Gent!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 949 beoordelingen
21 okt 2019 om 4:04 Ik heb me bestelling nooit gehad !!!!
21 okt 2019 om 1:49 Lekker
20 okt 2019 om 22:03 Eten was 20 min later dan gezegd. Turkse pizza was oké maar niet super. Spinazie was niet hoe het hoorde te zijn.
20 okt 2019 om 21:09 Fantastisch eten en zoals altijd vriendelijk en snel bezorgd !
20 okt 2019 om 16:32 Toppie!
19 okt 2019 om 17:27 Heel lekker ik ga blijven bestellen
19 okt 2019 om 12:23 de pita met kip en frietjes was droog en niet lekker
18 okt 2019 om 2:02 Heel lekker, ga blijven bestellen
17 okt 2019 om 21:31 De pizza was koud toen hij aankwam. Wij hebben hem zelf nog in de oven moeten steken, dit was geen fijne ervaring! Hopelijk een andere keer een betere service!
17 okt 2019 om 18:52 Vriendelijke levering, zelfs een extraatje gekregen omdat ik iets langer moest wachten. Bestel er meestal een mix schotel en is altijd heel lekker. Aanrader
17 okt 2019 om 8:42 Wakke en koude frieten. Voorgerechten veel te hard gefrituurd, niet eetbaar en koud. Idem voor de pitta schotel en broodjes. Niet voor herhaling vatbaar. Wel een vriendelijke bezorger.
16 okt 2019 om 21:04 De bezorger was 10 min later dan de doorgegeven bezorgtijd, daardoor waren de frietjes lauw.